Vilka vi är

Över 20 år av daglig design
- och över 20 år av fantastiska kunder och projekt!

Allguna Designs skylt
Allguna Designs kontor 1998
Allguna Design i World Trade Center, Göteborg
Allguna Design i Knutpunkten, Helsingborg

Professionell design behöver inte vara dyr!
A tt på ett effektivt sätt konceptualisera höga krav på design och teknik så att vi kan leverera den typ av resultat som våra kunder både förväntar sig och förtjänar.Hur ser det ut med projektspridningen idag

Webbdesign 43%

Trycksaker 31%

Profilering 26%

The Allguna story..

1998 togs beslutet att ta steget och starta Allguna Design. Intresset från oss hade funnits där i flera år och möjligheten att få jobba med något man tycker är roligt är ju för de flesta en dröm.

Efter ett par år hade vi funnit vår nisch med att hålla nere kostnaderna för att kunna erbjuda riktigt prisvärda designlösningar och ökade därmed stadigt vår kundbas och omsättning. Lokaler byttes från 8 kvm i förort till kontor i centrum. Dessutom började kunderna efterfråga mer omfattande tjänster än enbart de webblösningar de hade som grund.

Nytillskott i personalen gjorde att vi kunde börja leverera professionella broschyrer, folders och andra trycksaker. Sedan kom förfrågan om en kampanj på stortavlor, en användarbok skulle formges, en kampanj på radio och TV skulle analyseras med en webbsatsning etc. - och på den vägen är det.

Allguna Design idag..

Under 2006 skrevs ett nytt kapitel då vi öppnade ett kontor i Helsingborg, och under 2023 är ett efterlängtat kontor i Stockholm på väg. Vi känner oss idag starka i vår roll som aktör med mycket konkurrenskraftiga priser, en bred kompetens och en passion för det vi arbetar med. Vi kan inte annat göra än att använda den gamla slitna klyschan att vi sätter kunden som nummer 1, för det finns inget större mål med vår verksamhet. Vår kundkrets av företag finns inom vida åtskilda branscher och storlekar, allt från nystartade till de som omsätter flera miljarder per år.

Välkommen att slå en signal eller skicka ett mail med en kort rad om intresse för våra tjänster. Vi tar kontakt med er, analyserar vad ni vill ha och behöver och slutligen ger er en offert ni kan ta ställning till. Snabbt. Lätt. Och kostnadsfritt.

Svårare än så är det inte.

Fredrik Andersson, VD Allguna Design

Fredrik Andersson
VD, Allguna Design

Viktiga årtal för oss

1998

Allt började i en liten billig lokal vi fann i Göteborgs utkant.

2001

Vuxit ur det dåvarande kontoret och flyttar in i World Trade Center.

2003

Anställning av första AD'n för trycksaker vilket öppnar ett helt nytt område.

2005

Passerar 100 skapade webbplatser - en mycket stor händelse vid tillfället!

2006

Utökar och öppnar vårt kontor i Helsingborg. E-handeln har rejält kommit in som efterfrågad produkt.

2008

Firar 10-årsjubileum och har det bästa året fram till dess!

2014

Tekniken tillåter att man kan arbeta på distans på ett annat sätt. Genom detta skapas ett nätverk med personal som sitter på flera kontinenter.

2022

Efter Pandemi är planer på att utöka till lokalt kontor i Stockholm åter på bordet. Vi ser fram emot framtiden med glädje och spänning!

Kort om Allguna Design

Allguna Design är en webbyrå där vi hjälper företag med webbdesign, design av trycksaker och utformning av logotyper och grafiska profiler. Det kan röra sig om allt från webbdesign i användarvänliga system som wordpress och e-handelslösningar i Mageno, till trycksaksdesign som broschyrer, folders eller kataloger.

Vi har lokala kontor i Göteborg och Helsingborg men våra kunder finns över hela landet.

Senaste nytt
 • Februari, 2023
  Ny webbplats för Sjöfartsverkets lotsar till Panama 2024
 • Februari, 2023
  Produktion ny återförsäljarwebb för Svea Fireworks, Sverige
 • Januari, 2023
  Formgivning broschyr till Eldorado kitchen
 • December, 2022
  God jul & gott nytt år!
Våra kontor
 • Växel
  031-83 69 55
Copyright © 1998-2023. Allguna Design. All rights reserved.